Φερομόνες: Οι ορμόνες της ερωτικής έλξης. Tελικά υπάρχει «χημεία»!



Έχετε παρατηρήσει ότι κάποιοι άνθρωποι μας φαίνονται πολύ ελκυστικοί, ενώ κάποιοι άλλοι μας απωθούν με την πρώτη ματιά; 

Yπάρχει πράγματι η λεγόμενη «χημεία» ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα

Αυτό συμβαίνει γιατί οι φερομόνες κάνουν παιχνίδι.
Oι φερομόνες είναι χημικές ουσίες, αόρατες στο γυμνό μάτι, που εντοπίζονται στο δέρμα και τις τρίχες. Eπίσης, συγκεντρώνονται στον ιδρώτα και στα ούρα. Tα κυριότερα σημεία του σώματος που εκκρίνουν φερομόνες είναι:

•Tο πρόσωπο.
•Oι μασχάλες.
•Tα γεννητικά όργανα

Όταν δύο άνθρωποι είναι κοντά, οι φερομόνες τους αιωρούνται και εισέρχονται στη μύτη, τη «δίοδό» τους προς τον εγκέφαλο. Kαταλήγουν στο τμήμα του εγκεφάλου που ρυθμίζει την έκκριση των αναπαραγωγικών ορμονών (π.χ. των οιστρογόνων στις γυναίκες, της τεστοστερόνης στους άνδρες). 

-Στο 30% των γυναικων δεν λειτουργεί.

Τα κέντρα του εγκεφάλου που ελέγχουν τις αναπαραγωγικές ορμόνες σχετίζονται στενά με αυτά της όσφρησης όμως σε πάσχοντες από μια μορφή υπογοναδισμού (ελλιπή ανάπτυξη των κυττάρων που ελέγχουν τις αναπαραγωγικές ορμόνες) δεν λειτουργεί η αίσθηση της όσφρησης.


-Πάμε στο υπόλοιπο 60% τώρα

Η φερομόνη Androstenone είναι μία ιδιαίτερα ισχυρή ανδρική φερομόνη η οποία εκπέμπει το μήνυμα της δύναμης και της ανωτερότητας. Ελκύει τις γυναίκες και αυξάνει το αίσθημα του σεβασμού σε άλλους άνδρες.

Η φερομονη A-Keto, γνωστή και ως φερομόνη του έρωτα θεωρείται πως δημιουργεί στις γυναίκες το αίσθημα της ασφάλειας και της ζεστασιάς, αυξάνοντας έτσι την βεβαιότητα πως αισθάνομαι άνετα και οικεία με αυτόν τον άνθρωπο.

Η φερομόνη Delta-16-ol είναι γνωστή και ως φερομονη της επικοινωνίας. Θεωρείται πως σπάει το πάγο και ευνοεί την επίτευξη μίας αποτελεσματικής επικοινωνίας και την έναρξη μίας κουβέντας.




Υπάρχει όμως σε άρωμα ή κολώνια;
Υπάρχουν στο εμπόριο διάφορα site (οπως ebay και aliexpress) που πουλάνε τέτοια υγρά σπρέι αλλά εμεις που δοκιμασαμε κάποια απο αυτά δεν καταλαβαμε διαφορά! Πάλι δεν πλησίαζε καμία γυναικα!
Πριν μια εβδομάδα πήραμε στα χέρια μας ένα άρωμα φερομόνης και μόσχου που πραγματικά μας άφησε άφωνους!
Το φόρεσα στο γυμναστήριο και ήρθαν δυο κορίτσια και μου πιάσανε κουβέντα! 

Είναι γαλλικό και υπάρχει στην Ελλάδα με οδηγίες χρήσης στα ελληνικά και έχει και νορμάλ τιμή

Αφήνω εδώ το Ελληνικό site www.lamore.gr 


Previous Post Next Post