Άρωμα Φερορμόνης: Όλη η αλήθεια!

 Φερομόνες: Το μυστήριο της επιθυμίας, εξηγήθηκε και ερευνήθηκε από επιστήμονες. 




Σήμερα μπορείτε να αγοράσετε ένα μπουκάλι αρώματος φερορμόνης που θα αυξήσει την ελκυστικότητά σας και το ενδιαφέρον των άλλων για το πρόσωπό σας. Πώς ακριβώς όμως προκύπτει αυτή η λαχτάρα;


Η διαδικασία παραγωγής φερομονών 



Στη διαδικασία της σύνθεσης φερομόνης, απλές χημικές ενώσεις διαλύονται και στη συνέχεια υποβάλλονται σε μια σειρά χημικών αντιδράσεων. Έτσι σχηματίζεται η ατομική δομή των στεροειδών που είναι γνωστές ως φερομόνες. Είναι μια χρονοβόρα και πολλαπλών σταδίων διαδικασία που θα επηρεάσει την ποιότητα του τελικού προϊόντος. Κατά την απόσταξη σε περιστροφικούς εξατμιστές, πρώτα διαχωρίζεται ο διαλύτης και μετά η αλκοόλη. Περαιτέρω, η αλκοόλη υγροποιείται και στη συνέχεια οι φερομόνες υποβάλλονται σε άλλη απόσταξη που ακολουθείται από κρυστάλλωση.

Πως λειτουργεί το άρωμα φερομόνης;



Οι φερομόνες έχουν τεράστιο αντίκτυπο στο πώς σας αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι που συναντάτε, άνδρες και γυναίκες. Αν ενδιαφέρεστε για την καλή επικοινωνία με τους άλλους, εάν θέλετε να επηρεάζετε περισσότερο τους ανθρώπους και να έχετε αυτό που θέλετε περισσότερο από τη ζωή, οι φερομόνες είναι μόνο για εσάς. Είναι ένα εργαλείο για εκείνους για τους οποίους η καλή επικοινωνία είναι σημαντική.



ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

Κάθε φιάλη φερομόνης πρέπει να  ελέγχεται προσεκτικά σε φασματόμετρο μάζας GC-MS. Ως αποτέλεσμα να λαμβάνεται προϊόντα με την καθαρότητα και τη συγκέντρωση που εγγυάται ο κατασκευαστής. Σε αντίθεση με τις μολυσμένες, φθηνές φερομόνες από την Κίνα, που σας απωθούν με μια δυσάρεστη μυρωδιά!


Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το καλύτερο άρωμα φερμόνης στην αγορά!

Μπορείτε να το βρείτε ΑΠΛΑ κάνοντας κλικ εδώ!

Previous Post Next Post