Η γυμναστική νέας γενιάς είναι ξεκούραστη.

 

 

Το καλοκαίρι πλησιάζει με γοργά βήματα. Το νιώθεις ενώ απολαμβάνεις τον ήλιο ένα κυριακάτικο πρωινό στην πλατεία παρέα με την εφημερίδα σου. Το καταλαβαίνεις βλέποντας την ημέρα να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Και εντέλει το συνειδητοποιείς καθώς ρίχνεις ένοχες ματιές στον καθρέφτη σου και στην ζυγαριά κάθε πρωί.




Η λύση είναι σίγουρα στο χέρια σου και πολλές φορές  η διατροφή και το γυμναστήριο δεν αρκούν

 

Ξέρουμε ότι θέλει μεγάλη προσπάθεια για να αποκτήσεις ένα σώμα που πάντα ονειρευόσουν αλλά η επίπονη γυμναστική δεν βοηθάει πολλές φορές, Αντίθετα μπορεί πάνω στον υπερβάλλοντα ζήλο να δημιουργήσει και κάποια προβλήματα.

 

Το περιοδικό μας επικοινώνησε με την κορυφαία Ολλανδή personal trainer Alexia Clark για να μας αποκαλύπτει κάποια από τα μυστικά της σωστής γυμναστικής



Έτσι μας μίλησε για την γυμναστική της νέας γενιάς! Την τεχνολογία EMS

 

Μιλάμε για ηλεκτρική μυοδιέγερση που προσφέρει άπειρα οφέλη και κατά την διάρκεια της εκγύμνασης και στην παθητική γυμναστική. 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων τον ανθρώπων είναι η ενδυνάμωση της κοιλιάς και των χεριών ώστε να φύγει εντελώς το λίπος και να σφίξει για να εμφανιστούν οι κοιλιακοί . Την συγκεκριμένη συσκευή μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε είτε ενώ κάνετε αερόβια γυμναστική είτε καθημερινά για λίγα λεπτά μέσα στη μέρα σας και σε λίγους μόλις μήνες θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα! 

    


  

Σε μία παγκόσμια έρευνα αποκαλύφθηκε ότι η τεχνολογία EMS είναι η γυμναστική του μέλλοντος και αποτελεί επανάσταση για τους ανθρώπινους μύες .

 





Όλο και περισσότεροι celebrities έχουν στραφεί σε αυτή τη μέθοδο που πλέον δεν χρειάζεται ειδικό εξοπλισμό για να την κάνει ο κάθε ένας . Ο καθένας μπορεί πλέον να αγοράσει την συσκευή σε πολύ καλό κόστος και να την έχει στο σπίτι του χωρίς να δίνει έξτρα χρήματα σε ινστιτούτα και γυμναστήρια που έχουν τον εξοπλισμό

  

 

Μετά από πολύ ψάξιμο για να βρούμε ποια είναι αυτή η συσκευή που κάνει αυτά που υπόσχεται, βρήκαμε την αδιαμφησβήτητα καλύτερη ! 

Το EMSBody Pro είναι αυτό που χρειάζεσαι 100% για ένα καλοσχηματισμένο σώμα και μπορείς να το βρεις μέσα από το περιοδικό μας. Εμείς το δοκιμάσαμε και σίγουρα αξίζει να centγια τα μαγικά που μπορεί να κάνει. Είναι πανεύκολο στη χρήση και δουλεύει με μπαταρίες. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και αν θέλετε εντυπωσιακούς κοιλιακούς αυτό το καλοκαίρι σας αφήνω το Link από κάτω

https://www.emsbodypro.gr/         <<<<<<<<<<<<

 

Ευχαριστήστε μας αργότερα!



Previous Post Next Post