Το M2Style ανάμεσα στα καλύτερα ανδρικά brands στην Ευρώπη!


"Γνωρίσαμε από κοντά το πιο hot ανδρικό brand της φετινής χρονιάς στα πλαίσια της οργάνωσης του Fashion Revolution στη Μύκονο. "


H απόλυτη τάση για κάθε άντρα 


Το M2Style έχει σκοπό να δείξει την προσωπικότητα κάθε άντρα μέσα από το στυλ του! Είναι ένα urban, street style brand, με φρέσκια και εναλλακτική οπτική πάνω στο ανδρικό στυλ. 

Ιδιαίτερες, λεπτές, κλασικές και μίνιμαλ γραμμές, με έντονες επιρροές από το Ιταλικό στυλ.  



Η νέα καλοκαιρινή κολεξιόν του M2Style έγινε ήδη η απόλυτη τάση για κάθε άντρα και μέσα από τις εικόνες του και τα προϊόντα του αποτελεί πηγή έμπνευση για ένα ολοκληρωμένο και ανάλαφρο στυλ. 

Λινά υφάσματα, μοναδικά σχεδία, δερμάτινα και μεταλλικά ρολόγια, ιδιαίτερα ασημένια κοσμήματα και μοναδικά γυαλιά ηλίου ξεπετάνε μέσα από τις καλοκαιρινές περιήγησης στην Ελλάδα κάνοντας κάθε άντρα να λατρέψει κάθε στιγμή και κάθε του εμφάνιση.  

 




Η ανδρική μόδα ταξιδεύει, μέσα από τις καλοκαιρινές καμπάνιες του M2Style , σε μαγικούς ελληνικούς προορισμούς. Με την πιο πρόσφατη καμπάνια κατέκτησε μια θέση στο top 4 των Ευρωπαϊκών brands στην κατηγορία «Travel Fashion Gentleman» στην Φλωρεντία ανάμεσα σε πολύ σημαντικά ονόματα της βιομηχανίας της μόδας. 

 

«Όλη η φιλοσοφία, καθώς και το όνομα του brand είναι εμπνευσμένα από τον σύγχρονο άντρα που θέλει να αναδείξει το στυλ του και έχει ανάγκη από καθοδήγηση»


Ο λόγος που τα σχέδια και τα προϊόντα του M2Style έχουν γίνει ανάρπαστα είναι γιατί παρουσιάζει τον νέο δυναμικό άντρα μέσα από ολοκληρωμένες εικόνες στυλ για κάθε εποχή. Στόχος του M2style είναι όλοι οι άντρες να αναδείξουν τον εαυτό τους και να βρουν ακριβώς αυτό που τους ταιριάζει. Ένα μήνυμα που έχει περάσει σε όλους και έχει γίνει viral σε όλη τη χώρα

 


Οι δημιουργοί του M2STYLE πάντα θα έχουν στόχο όλοι οι άντρες να δημιουργούν εικόνες σε κάθε στιγμή της ημέρας τους και να το έχουν ως πηγή έμπνευσης , λεπτότητας και στυλ.


 Instagram: @m2style 


Previous Post Next Post